ARKIBYGG_AB

Byggservice och Totalentreprenad

Previous slide
Next slide
Totaletreprenad ARKIBYGG AB

ARKIBYGG AB är en dotterbolag till företaget ARKIGROUP AB, specialiserade på att tillhandhålla förstklassiga byggtekniska tjänster. Vi är hängivna åt att erbjuda en heltäckande uppsättning tjänster som sträcker sig från inköpsporten av idefasen till den elegant genomförda slutbesiktningen. 

Belägna i hjärtat av Östergötland, vår totalentreprenad har blivit känd som en pålitlig och respekterad entreprenör. Vårt rykte vittnar om vår kompromisslösa strävan efter överlägsenhet och kundernas förtroende som vi har vunnit genom att leverera professionella byggtjäsnter av högsta kvalitet. 

För oss är varj projekt en unik möjlighet att skapa, bygga och förverkliga. Kundnöjdhet är vårt översta åtagande, och vi strävar efter att överträffa förväntningar genom nära samarbete med våra kunder. Vi inser att varje vision är unik och varje mål är viktigt. Därför engagerar vi oss i en nära dialog för att förstå och omfamna våra kunders ideer. Genom den öppna kommunikationen strävar vi efter att göra varje moment av byggprocessen smidig och transparent, där kunden är inkluderad i hela proceduren.

Vi är inte bara byggare… vi är arkitekter av drömmar och konstruktörer av framgångssagor. Hos ARKIBYGG AB ser vi fram emot att omfamna och förverkliga dina projekt, stora som små, med en passion för överlägsen och en vilja att överträffa dina förväntningar. Välkommen till vår värld av exklusivt byggande, där varje detalj är en konstnärlig prestation och varje projekt är en resas mot en framstående verklighet.

Joakim Nyborg
Account Manager
072-860 87 58
Joakim@arkigroup.se
Ali Alshammari
Projektledare
0737168338
ali@arkigroup.se

Certifierad

Byggarbetsmiljösamordnare

bas P och bas U

Mark Neshborek
Byggledare

Certifierad 

Arbetsledare och Byggledare

SAMIH ZAITON
VVS tekniker

Certifierad

Branschregler

Säker Vatteninstallation

ANIS ALMASHHADANI
EL TEKNIKER

Certifierad

Elsäkerhetsverket

Bartosz KRAWIEC
Snickare

Vad tycker våra kunder?

Magnus Klerman
Magnus Klerman
Read More
Kan rekommendera arkigroup som var snabba och ställde upp och justerade underlag efter begäran fort och korrekt.
Ali Amer
Ali Amer
Read More
Jätte bra byggnadsföretag. De har byggt en carport och förråd till min villa. Är så nöjd. Så kunniga och så professionella, speciellt arkitekt Ali som utförde ritningar och övervakade hela arbetet. Rekommenderas så mycket och kommer självklart försätta med dem i fall tänker på framtida arbete i min villa. Tack för lysande arbete.
Joakim Hörsing
Joakim Hörsing
Read More
Positiva: Kvalitet, Professionalism
Mikael Karlsson
Mikael Karlsson
Read More
Mycket noggranna och professionella och kostnadsmedvetna hantverkare som dessutom är snabba. Hög kvalitet i arbetet med stort fokus på nöjd kund! Jag kan verkligen rekommendera Arkigroup!
Maytham Abdulzahra
Maytham Abdulzahra
Read More
Engagerade, kunniga och trevliga personal
Previous
Next