ARKIBYGG_AB

Byggservice och Totalentreprenad

golvläggning

Golvläggning

Inom ARKIBYGG AB är golvläggning en konstform där varje material och teknik används för att skapa en perfekt harmoni mellan design och funktionalitet. Golvläggning är en kritisk komponent inom inredningen. Den har en direkt påverkan på atmosfären och känslan i varje rum eller byggnad.

Våra skickliga hantverkare förstår vikten av noggrannhet och förberedelse vid golvläggning. För trägolv innebär processen vanligtvis att börja med att lägga en underlagsmatta eller fuktspärr för att skydda mot fuktintrång. Därefter placeras varje träplanka med precision och säkert på plats. Oavsett om det är ek, lönn eller annat träslag strävar vi efter att skapa en vacker och hållbar yta.

Däremot installeras laminat- och vinylgolv, med sina moderna egenskaper, på olika sätt beroende på behoven och önskemålen. Klicksystem eller limning används för att säkerställa en stabil och långvarig installation. Vi fokuserar på varje detalj för att skapa ett golv som inte bara är visuellt tilltalande utan också praktiskt och hållbar i vardagen.

För keramikplattor eller stengolv är vår process lika noggrann och skräddarsydd. Ett tunt skikt av cementbaserat fixeringsmaterial läggs först på underlaget. Därefter placerar våra hantverkare varje platta eller sten med precision, och fogarna fylls omsorgsfullt med fogmassa för att skapa en jämn och enhetlig yta.

Vi på ARKIBYGG AB inser att golvläggning kräver specialiserad kompetens och erfarenhet. Vårt dedikerade team av erfarna golvläggare garanterar inte bara en estetiskt tilltalande installation utan också en funktionell och långvarig lösning. När du väljer oss för din golvläggning kan du vara säker på att varje steg utförs med precision och omsorg. Fokuset ligger på att uppfylla och överträffa dina förväntningar. Välj ARKIBYGG AB för att förvandla dina golv till konstverk. Tveka inte att kontakta oss!